Zelf chocolade maken
Er is een betere weg van de cacaoboon naar de chocoladereep, en die heet bean-to-bar chocolade. Laten we deze reis samen maken en leren van de beste chocolatiers hoe je je eigen unieke chocoladereep kunt maken.
Wat gaan we doen?
-
Introductie - "Wat is bean-to-bar en hoe wordt ambachtelijke chocolade gemaakt?"
-
Proeverij (we proeven 10-15 soorten bijzondere chocolade van over de wereld, van Japan tot Cuba)
-
Tijd om je eigen chocoladeletters te maken! Ga los met de versiering - er zullen veel toppings zijn!
Deze services combineren uitstekend met workshops en proeverijen
Wij kunnen meer dan alleen prijswinnende chocolade maken! Bepaalde evenementen vereisen een uitgebreidere voorbereiding - drankjes, eten, een aangepaste locatie - en alles moet perfect bij chocolade passen. Wij nemen deze taken graag van u over, zodat u zich kunt concentreren op het zelf genieten en uw gasten tevreden en onder de indruk kunt zien.